Kalácsok

Kalácsot mindig és mindenhogy jó enni: reggelire, uzsonnára, vacsorára, utazás közben, édesen, sósan, töltve, vagy akár tejmentesen. Mi a kalácsok csoportjába soroljuk a kuglófjainkat és a gyümölcskenyereinket is, hiszen rokonok, és pont ugyanúgy szeretjük őket.

Az elkészítésükhöz természetes kovászt, bigát és poolisht használunk, mindegyikhez, amit kell. Kerüljük az adalékanyagokat, mert hisszük, hogy csak kistermelői és minőségi alapanyagokból lehet jó termékeket sütni.

 

Kovászos kalácsok

Babka (császárkalács)

Barhesz (tejmentes kalács)

Fonott kalács

Foszlós kalács

Kakaós foszlós kalács

Fátyol kalács (leveles kalács) 

Sós kalács

 

Kovászos kuglóf

Budai kuglóf

Gyümölcskenyerek

Áfonyás-citromos-mákos

Figyeld a heti tervet, mert nincs mindennap minden kalács! Vannak állandó termékek, mint amilyen a foszlós kalács, viszont barheszt és babkát csak pénteken, gyümölcskenyeret pedig csak szombaton készítünk. Az aktuális kínálat mindig a heti tervben található, és rendelhető.